En Hemsida är idag en nödvändighet för de flesta företag. Vi erbjuder olika lösningar med lay-out, digital fotografering, emailadresser, webbplats, alla typer av länkningar och skript till ett fast pris. Vi ser även till att "eftervården" i form av sökmotoroptimering fungerar.

I bakfickan har vi mångårig erfarenhet från media och reklamvärlden och under de senare åren även kunnande om hur företag skall marknadsföras på Internet.
Se Referensjobb >>

 

Detta ingår! Pris 4900:-

 • Startsida + 3 undersidor (Tillkommande undersidor: 950:-/st)
 • Special-layout enl. kundens önskemål
 • Beställaren tillhandahåller bilder och texter. Vi kan ge eventuella bildförslag. Ev bildarbete ingår.
 • Kontakta oss!

 •     > VI HJÄLPER DIG KOMMA IGÅNG!
   
  Sälj på Webben

  I dag finns det tusentals webbutiker bara i Sverige, och även om många fortfarande bara är en slags digitala skyltfönster så har utvecklingen kommit långt. I en "riktig" Internetbutik kan du både handla och betala elektroniskt.

  Vi erbjuder olika lösningar där vi hjälper dig att starta upp, skapar en personlig design och sedan följer upp resultatet. Efter ett tag kan du själv sköta alla uppdateringar, byta ta bort, produkter priser, bilder etc.

   

  Liten ordlista:


  Hemsida, websida, website:

  Är ditt eget elektroniska dokument för att presentera dig själv, ditt företag eller dina produkter. Hemsidan är kopplad till ditt domännamn och är åtkomligt på några sekunder för vem som helst i hela världen som har internet anslutning.

  Kan jämföras med en broschyr t.ex en företagspresentation som skickas ut till olika kunder.Där finns också naturligtvis finns bilder och uppifter om ditt företag


  Domännamn:
  Är din egen identitet på internet. Domännamnet är en registrering med din egna personliga adress.

  Det är en liten datafil utfärdad av en myndighet. Är att jämföra med ett registreringsnummer på en bil, ditt personnummer, id- kort e.d.

  Precis som din bilregistrerings- skylt talar om vem som är ägare, vilken biltyp det är etc. talar domännamnet om vem som äger domänen. Domänen har sk pekare, dvs styrning till ett visst IP-nummer på någon webserver där din hemsida är placerad.  Webplats / Webhosting:
  Din hemsida eller ditt elektroniska dokument placeras på en sk. web server (Webhotell) som i sin tur är uppkopplad till internet.
  Man betalar en avgift för att ha sin hemsida på ett webhotell
  Summan kan variera beroende på vilket webhotell man väljer.

  Detta är en löpande kostnad som kan jämföras med ett vanligt telefon abonnemang. Skall ej förväxlas med ett internet-abonnemang som är själva uppkopplingen till internet och betalas separat.